Един  от най-популярните актьори у нас - Захари Бахаров, не

...
Един  от най-популярните актьори у нас - Захари Бахаров, не
Коментари Харесай

Захари Бахаров се чуди: Дали някоя НПО ще се сети ли да поднесе цвете на майката на Вергов?

Един  от най-популярните артисти у нас - Захари Бахаров, не пропусна да се изкаже по горещата тематика към Юлиан Вергов и Диана Димитрова, чиито неистини, че е била бита от сътрудника си лъснаха.

ЕТО КАКВО НАПИСА ЗВЕЗДАТА ЗАХАРИ БАХАРОВ:

Юли е споделил всичко належащо. Аз се чудя ще се откри ли някоя неправителствена организация да сервира едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая мръсотия, която се изсипа върху момчето й.

Позицията на артиста Юлиан Вергов по случая с обвиняванията против него от страна на актрисата Дияна Димитрова:

" Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала " Откраднат живот ”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше, видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна. Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни експерти, са станали очевидци на непочтено отношение по отношение на жена и нито един от тях не е реагирал, е измамник.

Тогава, единствената причина да не повдигна обвиняване против Диана Димитрова за безчинство над малолетна, беше с цел да защитя щерка си и да не ѝ предизвиквам, всичко, което щеше да последва. А с цел да предпазваш или защитаваш някого, който обичаш, от време на време се постанова да изтърпяваш неща, които са свързани с несправедливост или огорчение. С неистини. Макар, да ти идва да крещиш.

И в този момент желая да кажа нещо доста значимо:

Психическия тормоз Е принуждение.

Набеждаването на почтен човек Е принуждение.

Лъжливите вести СА принуждение.

Злонамереното уронването на престижа (на който и да било) Е принуждение.

Клеветата Е принуждение.

Внушенията без споменаване на име СА принуждение.

Всяка опасност над детето ти Е принуждение.

Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И би трябвало да се борим против него всеки ден. Всеки ден.

Видно е по какъв начин всеки един човек може да бъде оклеветен тъкмо по този метод. А известните лица (поради естеството на специалността им) са най-лесните цели. Дадох си сметка, че известността е доста уязвима позиция и с нея върви огромният риск - да се откри някой недобронамерен, който да употребява твоята популярност за недобри цели. При корист с името на известна персона, лъжата се предава мълниеносно на всички места, с голяма скорост и периметър на разпространяване. Пораженията от нея са големи, а излъганите - стотици хиляди. Защото това е цената известността. И за положително, и за неприятно.

В този смисъл би трябвало да се научим да сме по-внимателни на какво имаме вяра и на какво – не. И постоянно да позволяваме, че има и друга история, и друга гледна точка… преди да съдим. Доколкото съм осведомен, в чужбина има закони в тази посока.

Мили хора, пазете си децата!

Не знаете от кое място, с какво и кой може да ги заплаши. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР